Diensten

Wegvervoer

Het vervoer van uw pakketten, pallets en stukgoed over de weg. Zowel op groupage-basis als ook per expresse. Voor het internationale pakketvervoer binnen Europa gelden zeer korte transittijden.

Lucht-en zeevracht

NedXpress® heeft haar eigen agent op Schiphol (TAPA gecertificeerd) voor de zendingen die u op basis van luchtvracht wilt verzenden. Uw papierwerk wordt volledig door ons verzorgd. Voor het vervoer van uw containers of deelzendingen (LCL) heeft NedXpress® de beschikking over een vertegenwoordiging in de Rotterdamse haven waar een team van ervaren expediteurs klaarstaat om uw zendingen te verzorgen. NedXpress® werkt met meerdere rederijen samen.

E-Commerce

Voor uw e-commerce kan NedXpress® u een volledig pakket aan diensten aanbieden. Wij bieden u een totaalpakket waarbij wij uw voorraad beheren, orders verwerken en de distributie naar uw klanten verzorgen. Uiteraard leveren wij u alle gewenste rapportages aan. Ook de retouren-logistiek kan door NedXpress® worden verzorgd.

Koeriersdiensten

Als uw zending met de grootst mogelijke spoed moet worden afgeleverd kan NedXpress® deze direct per koerier wereldwijd laten bezorgen. Daarbij is het zelfs mogelijk om deze met een on-boardkoerier direct te laten bezorgen.